Monsieur Boudin


Monsieur Boudin Ambachtelijke witte pensen Unieke, originele en verfijnde smaakcreaties Jeroen Tavernier van ambachtelijke pensenmakerij Monsieur Boudin: “De verse pensen van Monsieur Boudin zijn vooral met veel liefde (én vlees) gemaakt!” Wat je zelf doet, doe je vaak beter. Na lang in zijn eigen keuken te experimenteren met de vleesmolen en met verschillende smaakcombinaties, besloot Jeroen Tavernier in 2016 om de sprong te wagen: een eigen label ambachtelijke witte pensen, onder de naam Monsieur Boudin. Jeroen zette de receptuur op punt en creëerde vier varianten: Toni (met venkel, gedroogde tomaat en oregano), Jasmina (met opgelegde citroen, peterselie en ras el hanout), Sunee (met chili, koriander, gember en kokos) en Bertrand (met witlof en dragon). Monsieur Boudin werkt enkel met hoogstaand, duurzaam gekweekt, antibiotica-vrij Brasvar-varkensvlees en zegt nee tegen bewaarmiddelen of andere rommel. Het resultaat is puur, smaak- en karaktervol. De pensen worden elke twee weken gemaakt en geleverd. 

Contactgegevens
Jeroen Tavernier
info@monsieurboudin.be
http://www.monsieurboudin.be



Monsieur Boudin


Enkele producten





Waar kan je producten van Monsieur Boudin bestellen?



Leveren

Vanier Gent - Donderdag

- Donderdag 18 juli




< Terug naar het overzicht van onze producenten