HOLY COW chocolate



De twee oprichters, Ellen en Luca, die in 2015 naar Kerala (India) verhuisden om de cacao-oogst-, het fermentatie- en droogproces te bestuderen en te perfectioneren, runnen tot op de dag van vandaag GoGround Beans & Spices, een duurzaam en transparant cacaobedrijf dat zorgt voor een stabiel en direct inkomen voor meer dan 200 kleinschalige cacaoboeren.

Na meer dan 5 jaar van werken en leven in Kerala hielden ze HOLY COW boven de doopvont. Met als doel meer waarde en stabiliteit bieden aan de cacaoboeren zelf.

Ze claimen niet zomaar een chocolade te maken, ze noemen het "FARMER-FAIR" chocolade! Ze zeggen dit omdat ze de boeren een aanzienlijke premie betalen voor het telen en oogsten van cacaobonen van hoge kwaliteit. MAAR daarnaast leren ze hen en hun families kennen en bouwen ze vertrouwensrelaties op in de lokale gemeenschap. 

Ontdekt hun culinair assortiment en ga aan de slag met de chocolade drops, het natuurlijk cacaopoeder of doe helemaal creatief met de geroosterde cacaonibs, een waar SUPERFOOD! En voor de echte genieters zijn er de cacao-noten smeerpasta's, heerlijk smeuïg, natuurlijk en intens. Gemaakt met een minimaal gebruik van ingrediënten, minder zoet, meer smaak, geen toevoegingen.



Contactgegevens
Ellen Taerwe
hello@holycow-chocolate.com
https://holycow-chocolate.be


Blogposts over HOLY COW chocolate



HOLY COW chocolate

HOLY COW chocolate

< Terug naar het overzicht van onze producenten