Boerderij De LekkerbekBoerderij “De Lekkerbek” staat voor landbouw op mensenmaat.  We kiezen bewust voor kleinschaligheid en verkoop van onze productie in de korte keten. Hierdoor herstellen we de band tussen mens en voedsel, die in het grootschalig landbouwmodel verloren is gegaan. Door verkoop in de korte keten van een beperkt assortiment vermijden we ook overbodige voorraden en voedselverspilling. 

Het verzorgen van de dieren is vooral het werk van Wim, Katrien ondersteunt bij de verkoop en administratie en springt hier en daar bij. 

We vinden het belangrijk om onze dieren te verzorgen met respect en grote zorg voor dierenwelzijn : kalveren mogen zuigen bij de moederkoe, onze koeien krijgen goed met stro ingestrooide stallingen, onze kippen mogen “kip” zijn en scharrelen in de wei, onze dieren krijgen kwaliteitsvoeder en een vriendelijke behandeling.
We kiezen niet voor “veel en goedkoop” maar wel voor smaakvol vlees dat met vakmanschap wordt geproduceerd. Dat geeft onszelf als landbouwer ook veel voldoening. Op die manier krijgen wij eerlijke prijzen voor onze kwaliteitsvolle producten. Onze grootste beloning zijn tevreden klanten én gelukkige dieren.Contactgegevens
wim Huyghe
info@boerderijdelekkerbek.be
www.boerderijdelekkerbek.be

Klik hier om alle producten van Boerderij De Lekkerbek in de webshop te bekijken


Boerderij De Lekkerbek

Boerderij De Lekkerbek

Enkele producten