WAY Coffee Roasters



Wanneer wordt koffie 'Specialty' koffie? Dat verhaal begint een heel eind van onze branderij. Aan de oorsprong ervan ligt een toewijding aan kwaliteit, uitgedrukt in de meest grondige selectieprocessen. Van de plukker die slechts de rijpste kersen selecteert, tot het wassen, fermenteren en drogen van de bonen. Van de cupping tafels van de traders, door de handen van Ward en Charlene, onze meester-branders, helemaal tot in uw kopje vers gezette koffie. Het hangt allemaal af van selectie, selectie, selectie. Ons doel is om voor onze klanten de zoetste, sappigste en meest evenwichtige koffies te selecteren, en om zo transparant mogelijk te zijn over de keuzes die we maken onderweg. WAY brandt koffie zorgvuldig in kleine volumes en, als enige in Belgiƫ, op een energiezuinige Diedrich Roaster die gebruik maakt van infrarood warmte in plaats van een open gasvlam.

Contactgegevens
Jeroen De Boeck
jeroen@way.gent
https://www.way.gent/

Klik hier om alle producten van WAY Coffee Roasters in de webshop te bekijken